WINDOWS INSTALLATIE VAKKUNDIG EN SNEL UITGEVOERD.

Windows-installatie en overige software installeren wij snel en vakkundig. Dat geldt zowel voor nieuwe computers en laptops als bestaande.

Een computer is niet zo maar iets! Er komt een hoop bij kijken om een computer goed te laten werken; actuele en optimale software is essentieel. Is de software die u installeert wel veilig? Er bestaat immers veel software dat met elkaar conflicteert en die uw pc tergend langzaam maakt.
Met name bij het installeren van software via het internet lopen veel computers malware, spyware en zelfs virussen op. Bij veel kosteloze internetprogramma’s worden er vaak ook nog ‘gratis en voor niets’ programma’s geïnstalleerd waar men niet om heeft gevraagd en al helemáál niet op zit te wachten.

BIJ EEN WINDOWS INSTALLATIE KOMT EEN HOOP KIJKEN.

Om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uw computer ook daadwerkelijk en degelijk werkt, moeten er drivers worden gezocht en geïnstalleerd.
Wij assisteren u graag met het maken van de juiste softwarekeuze en met het installeren van de gekozen programma’s. Ook geven wij graag uitleg over deze software, mocht dit binnen ons kennisgebied liggen. Total Progress is volledige op de hoogte van alle nieuwe op de markt gebrachte software en kan dan ook elk nieuw programma voor u installeren.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!