WIFI in huis moet goed zijn!

WIFI is tegenwoordig vanzelfsprekend om met uw computer of laptop draadloos gebruik te maken van het internet, maar dat is geen garantie als er sprake is van een slecht aangelegd draadloos netwerk. Een draadloze verbinding kan haperen en wegvallen, maar ook is het mogelijk dat het signaal niet alle plekken in uw huis bereikt.

Wij kunnen wifi problemen oplossen door middel van een stabiel draadloos en een goed beveiligd netwerk met optimaal bereik zodat u vlot en zonder storingen kunt internetten, en vaak met hogere snelheden dan u gewend bent.

Zorg voor een goede beveiliging van uw draadloze netwerk.

Wanneer u van wifi gebruik wilt maken dan moet het draadloze netwerk worden beveiligd met een zogenaamde sleutel, omdat anders ongewenste personen zomaar gebruik kunnen maken van uw internet. Sterker nog, met een beetje kennis kunnen onbekenden eenvoudig inbreken in uw computers. Het beveiligen van uw draadloze internetverbinding is dus noodzakelijk.

Laat ons de beveiliging van uw draadloze netwerk controleren of opzetten u optimaal en zonder ergernis kunt werken. Veel gasten in huis die uw wifi willen gebruiken? Wij stellen uiteraard op verzoek ook een gasten netwerk voor u in zodat ook uw gasten makkelijk binnen uw wifi netwerk kunnen internetten.

Liever eerst zelf proberen?

Met de volgende tips komt u een heel eind. klik hier.

wifi

Gratis advies bij u thuis.

Wij geven gratis advies op locatie in Haarlem en omgeving.
Advies over de plaats van de apparatuur, waar haalt u de beste snelheid, en waar zitten de storing bronnen waar uw draadloos internet zo’n last van heeft. Schroom u niet om een afspraak te maken, wij verplichten u tot niets en vinden het erg leuk om u advies te geven zodat uw internet, net zo goed wordt als die van ons!

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!