LAPTOP TOETSENBORD VERVANGEN.

Een kapot toetsenbord betekent niet dat je je laptop kunt weg gooien. Het geïntegreerde toetsenbord is gewoon vervangbaar, wij repareren uw laptop toetsenbord voor een vaste lage prijs excl. toetsenbord.

LAPTOP IS WEER ALS NIEUW.

Er zijn vele redenen om een laptop toetsenbord te vervangen. Enkele toetsen zijn kapot of reageren slecht; het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (bv. qwertz of azerty); er is gemorst op het toetsenbord, zodat de toetsen vastplakken. Laat daarom je toetsenbord door ons vervangen en u uw laptop is weer als nieuw.

LAPTOP TOETSENBORD VERVANGEN VOOR EEN VASTE LAGE PRIJS.

Wil je niet te veel betalen voor een toetsenbord vervanging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze laptop toetsenbord vervanging heeft namelijk  een vaste lage prijs. Onze experts vervangen je toetsenbord vakkundig en snel. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb je jouw laptop retour, voorzien van een nieuw, en werkend toetsenbord. De prijs is exclusief vervangend toetsenbord. Voor een snelle afhandeling van uw reparatie, neem dan eerst contact met ons op.

LAPTOP TOETSENBORD VERVANGEN – NO-CURE NO-PAY.

Voor een toetsenbord vervanging geldt: no cure, no pay! Kunnen wij het niet maken, dan betaal je niets. Je krijgt je apparaat dan ongewijzigd retour.

U vindt ons vaste lage tarief voor deze reparatie op onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!