DOMEIN NAAM

Voor een domein naam kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij regelen namelijk uw webhosting en domeinnaam zelf, zodat u geen problemen ondervindt omdat u met verschillende partijen in zee bent gegaan.

Uw naam op het internet.

Uw website moet natuurlijk wel een naam hebben (domein) die overeenkomt met uw bedrijf of met uw werkzaamheden. Let er bij het aanvragen van deze naam op, dat deze ook daadwerkelijk uitsluit bij hetgeen u bedrijfsmatig verricht. Dat is namelijk van essentieel belang om uw website in Google op een hoge positie te krijgen.

WEBHOSTING

Ook voor webhosting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen immers uw webhosting zelf, waardoor u alles in één hand heeft en niet met verschillende partijen te maken heeft.

Hosting

Onder webhosting verstaan wij dat elke website ergens op een ruimte en op speciale servers moet worden geplaatst (worden gehost) om snelheid en veiligheid te kunnen garanderen en om ervoor te zorgen dat een webpagina en website altijd beschikbaar zijn. Total Progress is een veilig en betrouwbaar hostingbedrijf en verricht hiervoor alle inherente werkzaamheden. Voor webhosting bieden wij verschillende pakketten aan, voor zowel websites die veel traffic genereren als voor websites voor kleinere doelgroepen met andere belangen.

Cpanel

Binnen het Cpanel-systeem achter uw webhosting en domeinnaam, kunt u zoals eerder aangegeven, meerdere e-mail adressen aanmaken. Middels uw statistieken kunt u hier eveneens het scoringsgedrag en -verloop van uw website inzien met het aantal bezoekers en welke pagina’s de meeste het meest worden bezocht.

Domeinnaam-en-webhosting

Prijzen

Voor prijzen van domeinnamen en hosting verwijzen wij u naar onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!