Computer reparatie

Is uw Computer kapot, doet die rare dingen, of misschien gewoon niet wat u wilt! dan is het tijd om deze goed te laten repareren. Bij ons op de technische dienst repareren wij uw computer snel en en vakkundig. Maar ook komen wij uw computer graag bij u thuis repareren mits mogelijk en gewenst.
Voor computer reparatie in Haarlem wilt u naar een vertrouwd adres die u kan helpen met uw probleem. Wij repareren uw computer tegen een zeer voordelig tarief en hebben de meeste reparatie’s binnen 24 uur weer voor u klaar. Wij werken met nieuwe onderdelen mocht er bij u een onderdeel defect zijn. En mochten wij denken dat de computer de reparatie eigenlijk niet waard is, zijn wij ook zo eerlijk dit tegen u te melden!

Computer reparatie in Haarlem

Bij een computer reparatie staat bij ons kwaliteit voorop. Haastige spoed is zelden goed, want wij willen niet dat u voor een defect weer terug moet komen.
Daarom testen wij al onze gerepareerde computers eerst uitvoering voordat u deze weer kan ophalen.
Of wij nou bij u thuis zijn of wanneer u langs komt, wij nemen uitgebreid de tijd om uw problemen door te nemen en deze vakkundig voor u op te lossen.
U krijgt altijd een duidelijke prijs opgave voordat wij aan uw reparatie beginnen. Zo houden wij het graag duidelijk voor u.
Computer reparatie haarlem is één van de primaire diensten die wij u kunnen leveren. Onder onze kop “diensten” vindt u nog veel meer.

Apple reparatie 

Ook voor reparatie van Apple computers kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar bij ieder probleem of storing met uw Windows of Apple computer.
Daarnaast geven wij altijd service op uw computer reparatie. Loopt u dus toch nog ergens tegenaan, dan kan u altijd bij ons terecht.
Via onze service “hulp op afstand” leveren wij service mocht er nog iets moeten worden ingesteld bij u thuis of als u nog vragen heeft.

computer reparatie

Reparatie op basis van No-cure No-Pay

Wist u dat al onze reparatie’s die worden uitgevoerd op onze technische dienst te Haarlem onder ons No-Cure No-Pay beleid vallen.
Kunnen wij van uw probleem niet oplossen, dan betaald u niets.
Zo laagdrempelig willen wij graag onze diensten aan u aanbieden. En wist u dat wij ook nog eens één van de goedkoopste computer reparateurs zijn in Haarlem en omstreken.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!