De computer reparateur die uw computer of laptop vaak al binnen 24 uur repareert! Heeft u een vraag? Bel ons via 023-7070008

Total Progress is dit jaar gesloten tussen kerst en oud en nieuw.
Dus van 25 dec. tot 1 jan. zijn wij gesloten. 2 jan. helpen wij u weer graag verder.

Total Progress Computer Reparatie

Mogen wij ons even kort aan u voorstellen. Wij zijn Patrick, Ricardo en Sun en zouden u graag helpen met al uw problemen omtrent computer reparatie, mac reparatie of laptop reparatie.
Wij verzorgen computerhulp aan huis en computer reparatie / laptop reparatie op ons computer reparatie service punt in Haarlem. (makkelijk te bereiken, naast de Gamma in de Waardepolder)

Daarnaast bieden wij service en support (via computerhulp op afstand voor onze onderhoud klanten) en zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een goed wifi netwerk bij u thuis maar ook gecertificeerd in de coax techniek voor internet en tv.

In de 10 jaar dat wij bestaan hebben wij velen klanten al naar volle tevredenheid geholpen. Nu hopen wij hetzelfde te mogen doen voor u!

Total Progress opnieuw gecertificeerd voor 2018

Na enkele controles en vragenlijsten is Total Progress weer volledig gecertificeerd als deelnemer bij ICT Waarborg. Als klant geeft ICT Waarborg u zekerheid dat u door een degelijk ICT bedrijf geholpen wordt.
Een IT bedrijf die u vakkundig en professioneel helpt met uw computer problemen, inclusief garantie en voorwaarden die u als klant centraal stellen.

Onze meest uitgevoerde computer reparatie

Prijzen zijn incl. BTW, tenzij anders vermeld

Waarom WIJ?

  • Snelle en persoonlijke hulp
  • 3 maanden garantie op uw reparatie
  • Vakkundig en voordelige reparatie
  • Computerhulp aan huis
    (Enkel software problemen)
  • Coax (TV) en Wifi Specialist.

Wat zeggen onze klanten:

Hulp op afstand

Gratis Computer APK