Spartan Browser de nieuwe Chrome?

 In Total Progress Nieuws

Het lijkt erop dat microsoft serieus inzet op de manier waarop we het internet bekijken met Spartan Browser.
De nieuwe internet browser die standaard in Windows 10 zit, gooit nu al hoge ogen.

Sneller en betrouwbaarder
De Spartan browser heeft een licht design vergelijkbaar met google chrome dat veilig en snel werkt. Efficiënt navigeren moet met de hulp van Microsofts’ spraakrobot Cortana gemakkelijk gaan. Al moeten we dit eerst nog zelf gaan meemaken. Is het inspreken van zoekopdrachten ook echt de toekomst?, misschien wel als die ons elke keer verstaat. Bovendien is Spartan een stuk sneller en betrouwbaarder dan internet explorer, aldus Microsoft.

Microsoft geeft in een video een uitgebreide demonstratie weg van de nieuwe Spartan Browser. Dit gaat nog wel om een test versie en Microsoft belooft dat de snelheid nog aanzienlijk zal toenemen in de definitieve versie.

Pas maar op Google!, Microsoft ligt weer op de loer.

Spartan Browser

Recent Posts

Leave a Comment